LogoDEF

Workshops & Activiteiten

 

Het effect van mediteren in je dagelijks leven, geef ik graag aan de hand van het voorbeeld van de glazen bol. Je kent ze wel, de glazen sneeuwbol die je kunt schudden. Wanneer je de sneeuwbol blijft schudden, zie je de sneeuwvlokjes rondwarrelen. Je ziet het sneeuwmannetje in de bol niet helder, want constant dwarrelen er vlokjes voorbij. Houd je de bol stil, dan bezinkt de sneeuw en zie je het sneeuwmannetje helder. Zo werkt het ook bij mediteren. Je brengt je aandacht naar binnen, door je bijvoorbeeld te richten op je ademhaling. Door simpelweg even de aandacht voor jezelf te nemen en dit uiteindelijk met regelmaat te doen, laat je je gedachtestroom verstillen en zul je datgene wat eerder niet helder was helder zien.

De belangrijkste basis voor het ontwikkelen van je intuïtieve vermogens met meditaties en oefeningen. Centrum van je hoofd, aarden, aura healing, je eigen zonnekracht, energie stromen, gidsencontact, neutraliteit, chakra's, etc.    

Vanwege mijn docentschap bij Mens & Intuitie in Amersfoort ben ik gestopt met het geven van de meditatie ochtenden. Ik verwijs je graag door naar deze prachtige opleiding voor Intuitieve Ontwikkeling aan de hand van geleide meditaties. 

www.mensenintuitie.nl

Tags: zelfgenezend vermogen

Afdrukken E-mail

Suzan Besten
Bewustwording & Heling
De praktijk voor bewustwording en heling.

 

 

Adresgegevens
Ruisvoorn 49
3892 HR  Zeewolde

 

 

Contactgegevens
Telefoon: mobiel 06 15651846
E-mail: suzanbesten@xmsnet.nl