LogoDEF

Bach Bloesems

Wanneer ik een healing of een reading geef, kan het voorkomen dat een persoon baat heeft bij de energetische ondersteuning van Bach Bloesem Remedies. Er bestaan 38 Bach Bloesems, in bepaalde verhoudingen kunnen deze de behandeling helpen of ondersteunen.
Wat zijn Bach bloesems

Bach Bloesem Remedies zijn genoemd naar Dr. Edward Bach, die deze natuurlijke geneeswijze in de jaren dertig van de vorige eeuw ontwikkelde. Ze zijn gemaakt uit natuurlijke ingrediënten, aftreksels van bloemen van planten, bomen of struiken, geconserveerd met alcohol. Er zijn 38 enkelvoudige remedies en er is een samengestelde remedie: de Rescue Remedy.

Bloesem remedies worden ingezet om bepaalde verstoorde emoties in balans te brengen. Elke remedie past bij een bepaalde emotie of bij een gemoedstoestand. Elke emotie of gemoedstoestand heeft een bepaald trillingsniveau. De remedies werken in op dit rillingsniveau. Het trillingsniveau van elke persoon, alles waar deze persoon uit bestaat, is uniek.

Intuïtief bepaal jij of ik welke Bach Bloesems bij een persoon passen. Omdat het trillingsniveau en de balans hierin in beweging zijn, kan de samenstelling en het Bloesem advies verschillend zijn. Wat op dat moment het beste werkt, zal ik adviseren.

Een bloesem voegt niets toe aan gedrag of emoties en onderdrukt ook niets. Het enige wat deze druppels doen is uitbalanceren en de verstoring die merkbaar is op trillingsniveau in balans brengen.

Een verkeerd gekozen Bloesem Remedie richt geen schade aan. Is de betreffende emotie/trilling al in balans dan voegt de remedie daar niets aan toe, het gedrag blijft hetzelfde. In dit geval gaat met recht op “baat het niet dan schaadt het niet”.

 

 

Afdrukken E-mail

Suzan Besten
Bewustwording & Heling
De praktijk voor bewustwording en heling.

 

 

Adresgegevens
Ruisvoorn 49
3892 HR  Zeewolde

 

 

Contactgegevens
Telefoon: mobiel 06 15651846
E-mail: suzanbesten@xmsnet.nl