LogoDEF

Healing

Een healing zorgt ervoor dat jouw energie weer zijn weg naar jou en in jou vindt en dat deze weer stroomt. Tijdens een healing werk ik met het energetisch veld (aura) en de energiepunten (chakra's) in jouw lichaam. Door mij af te stemmen op je wezen (essentie) kijk en voel ik wat op dit moment de aandacht vraagt.

Wat gebeurt er tijdens een healing

Ieder levend wezen heeft naast het fysieke lichaam ook een energielichaam, de aura. Een aura is een energetische uitstraling die aangeeft hoe men zich voelt, wat men heeft meegemaakt in zijn leven en vorige levens.

 Wat gebeurt er tijdens een healing

HealingIeder levend wezen heeft naast het fysieke lichaam ook een energielichaam, de aura. Een aura is een energetische uitstraling die aangeeft hoe men zich voelt, wat men heeft meegemaakt in zijn leven en vorige levens.

In dit energielichaam bevinden zich de chakra’s. Deze kunnen gezien worden als een soort draaiende energiekolken die via de aura energie opnemen uit- of afgeven aan de omgeving. De chakra's brengen de energie over naar het fysieke lichaam.
Hier zijn 7 grote chakra's, verdeeld langs de lijn van de ruggengraat, verantwoordelijk voor de basis energiestroom in het lichaam.

Naast de hoofd chakra's zijn er nog vele kleinere chakra's, elk met zijn eigen functie binnen het lichaam. Ook onder op de voetzool liggen vele kleine chakra's en deze zijn omgeven door meridianen.
De chakra's houden de mens fysiek, emotioneel en psychisch in balans.

Kleine of grote trauma's kunnen blokkades en zwakke plekken veroorzaken in je aura en kunnen op elk van deze vlakken problemen geven. De energie kan dan niet meer op een gezonde manier doorstromen waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan.

Healing kan niet alleen uitkomst bieden bij ziekte maar biedt ook mogelijkheden als het probleem zich (nog) niet als ziekte gemanifesteerd heeft. Als ervaringen, emoties, patronen niet meer bij je passen heeft dit effect op je energiestroom, op hoe je je voelt en je persoonlijk functioneren. Een healing brengt je energie meer in contact met jezelf en in overeenstemming met wie je bent en wat je NU wilt. Het is ontspannend en maakt dat je jezelf lichamelijk, emotioneel en geestelijk stabieler en gezonder ervaart. Healing is voor iedereen die er voor openstaat, zich wil ontspannen, niet lekker in zijn of haar vel zit of het gevoel heeft regelmatig leeg gezogen te worden. De energie werkt aan oude patronen zoals regelmatig terugkerende gewoontes en bevordert je eigen bewustwording en ontwikkeling. Bij een healing wordt de energiestroom hersteld en blokkades opgelost, het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Tijdens een healing kijk ik naar zwakke plekken in de aura of het lichaam. Onbewust kunnen er ook ongewenste vibraties van andere mensen, plaatsen of situaties aanwezig zijn in onze aura. Soms zal een chakra zowel aan voor- als achterzijde healing nodig hebben. Waar nodig is vul ik energie aan, dit zal ook weer zijn uitwerking op het fysieke lichaam en de corresponderende organen, zenuwen, klieren en spieren hebben. Het energieveld wordt in evenwicht gebracht, zodat het zelf genezend vermogen van de mens wordt geactiveerd.

Wat doe ik en wat doe jij?

Tijdens een healing zit je op een stoel en hoef je verder niets te doen. Als healer communiceer ik met je energie en kijk ik naar wat je kan en wil veranderen.

Afdrukken E-mail

Suzan Besten
Bewustwording & Heling
De praktijk voor bewustwording en heling.

 

 

Adresgegevens
Ruisvoorn 49
3892 HR  Zeewolde

 

 

Contactgegevens
Telefoon: mobiel 06 15651846
E-mail: suzanbesten@xmsnet.nl