LogoDEF

Reading

Tijdens een reading lees ik jouw energie, maak contact met alles wat je bent, in lichaam en geest. Hier geef ik woorden aan, en deze woorden helpen jou  inzicht te krijgen in patronen en situaties en het geeft je een beeld waar je op dit moment staat. De uitwerking van een reading is dat de zogenaamde ‘kwartjes vallen’. Het kan je onder andere helpen bij loslaten, vertrouwen, opruimen, keuzes maken, verder gaan of weten dat het goed is zoals het is.


 

Wat gebeurt er tijdens een reading?

ReadingDe energie om je heen noem je een aura, de energiepunten in je lichaam noem je chakra's. Meestal ben je je niet bewust van deze energie, maar we slaan er allemaal wel van alles in op. In je energie heb je heel veel weten, "eigen weten". Door ons sterk ontwikkelde ratio is het soms moeilijk bij dit eigen weten te komen. Als reader kan ik contact maken met jouw eigen weten. Soms blijft er ook energie van andere mensen bij ons achter. Of staat ons aura zo open dat het moeilijk te voelen is wie je zelf bent en wie de ander is. Tijdens een reading beschrijf ik wat er zichtbaar is in jouw energie. Het gaat over waar jij in essentie nu mee bezig bent, of wat op dit moment voor jou belangrijk is. Het doel is om meer inzicht te krijgen in jezelf. Een reading geeft in korte tijd inzicht in waar je op dit moment staat in je leven. En het kan helder maken waarom je dingen doet zoals je ze doet. Wat je belemmert om het anders te doen, en wat je nodig hebt om dit patroon te doorbreken. Je kunt aangeven wat jouw vraag is waarover de reading moet gaan.

Hoewel inzichten al helend kunnen werken, kan het zijn dat ik tijdens de sessie ook gebruik maak van healing technieken, daar waar nodig.

Wat doe ik en wat doe jij?

Tijdens een reading zit je op een stoel en hoef je verder niets te doen. Als reader communiceer ik met je energie. Hierbij ga ik nooit verder dan de grenzen die jij onbewust aangeeft. Dat wat gezien wil en mag worden zal ik zien, en met je delen. Hierbij kun je natuurlijk te allen tijde vragen stellen. De reading start met een korte intake en tijdens het readen vertel ik wat ik zie en voel. Je kunt een reading op een bepaald thema krijgen om bijvoorbeeld meer inzicht te krijgen in de verbindingen tussen jou en personen om je heen, meer inzicht in lichamelijke klachten of meer inzicht in thema’s waar je zelf mee worstelt of vastloopt.

 

Afdrukken E-mail

Suzan Besten
Bewustwording & Heling
De praktijk voor bewustwording en heling.

 

 

Adresgegevens
Ruisvoorn 49
3892 HR  Zeewolde

 

 

Contactgegevens
Telefoon: mobiel 06 15651846
E-mail: suzanbesten@xmsnet.nl